ЗА ПЧЕЛИТЕ

Пчелите са биологично важен и ценен ресурс не само  за събиране на мед и пчелен прашец,а и за опрашване на трайните насаждения и едногодишните култури във селското стопанство.

Екологичната им роля се изразява в това,че по събрания пчелен прашец днес може да бъде установено какъв е процента на замърсеност на околната среда във различните райони на света.  А пчелните продукти освен за храна се използват за лечение при широк спектър от здравословни проблеми.

Намаляването или изчезването на пчелите би означавало крах на естествената екосистема.Това би причинило проблеми не само при растителните видове,но и на зависещите от тях хора и животински видове.

За по-правилно и екологично отглеждане на пчелите и обработка на пчелните продукти във екологично чиста среда се грижи и нашата фирма,която предлага на пчеларите и производителите на пчеларски инвентар неръждаеми мрежи с отлично качество,конкурентни цени и големи складови наличности.

Неръждаемите мрежи удължават неколкократно живота на кошерите и отговарят на европейските екологични норми за материали,които са в контакт с пчелите,пчелния прашец и меда по цялата технологична линия на обработката им до предлагането на пазара.

Неръждаемите мрежи,които предлагаме са за:

–       Дъна на кошери

–       Чекмеджета на кошери

–       Сита за пчелен прашец

–       Сушилни за пчелен прашец

–       Цедки за прецеждане на мед

–       Сита за разпечатване на мед

–       Центрофуги за мед и др.

 

new_honey_Image

 

sito.bg предлага и неръждаема тел за обтелване на пчелни рамки и други дейности. Навити са на макари от 1кг. Разполагаме с две дебелини на тела – 0.40 и 0,45 мм .